سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

چگونه آب را ضد عفونی و قابل شرب نماییم؟

زمان مطالعه3 دقیقه

چگونه آب رودخانه را ضد عفونی و قابل شرب نماییم؟
تاریخ انتشار : 20 مرداد 1391تعداد بازدید : 9نویسنده : دسته بندی : آب
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

زندگی در شرایط سخت ، زندگي در شرايط سخت ، مهارت زنده ماندن در طبیعت ، سازگاری با طبیعت ، سازگاري با طبيعت ،هنر زنده ماندن در شرایط سخت ، زنده ماندن در طبیعت ، بقا در طبیعت ، مهارت های زنده ماندن در شرایط سخت ، مهارت هاي زنده ماندن در شرايط سخت ، تله ، تله گذاری ، تله گذاري ، جهت یابی ، جهت يابي ، آتش ، آب ، چاقوآب باران وقتی در ظرف های تمیز و یا در لابلای گیاهان و نباتات جمع می شود معمولا سالم و قابل شرب می باشد ولی آبهای موجود در دریاچه ها ، استخرها ، باتلاقها ، جویبارها و مخصوصا نهرهای مجاور خانه های مسکونی و شهرها و جویبارهای مناطق گرمسیری آبهایی هستند که معمولا ناسالم و خالی از خطر نمی باشند. پس لازم است قبل از مصرف آنها را تصفیه و پاک کنیم. بطور کلی تا می توانید همه آبها یی که از نباتات و رستنی ها و یا از زیر زمین بدست می آورید با استفاده از مواد شیمیایی مثل ید و کلر و یا جوشاندن ، ضد عفونی و گندزدایی نمایید.

فراموش نکنید که قبل از ضد عفونی آبها اگر چنانچه آلودگی ظاهری دارند مانند گل آلود بودن و یا تیره و کدر بودن، باید آب را تصفیه کنید و سپس اقدام به ضد عفونی آن نمایید.

بطور کلی می توانید به طریقه های زیر آب را ضد عفونی کنید.

1- با استفاده از قرص های ضد عفونی کننده (با بکار بردن دستور العملهای کارخانه سازنده). قابل تهیه از داروخانه ها.

2- ریختن 5 قطره از تنتورید 3٪ در یک لیتر آب (4 لیوان) زلال و تمیز و سپس 10 قطره از این محلول رقیق شده را می توانید در یک لیتر آبی که می خواهید ضد عفونی کنید بریزید و حتما قبل از مصرف این آب بگذارید 30 دقیقه در جای خود ثابت بماند.

3- جوشانیدن آب تا دمای 100 درجه (در سطح دریا) لازم است ترتیبی دهید که جوشیدن در این دما حداقل تا 1 دقیقه ادامه داشته باشد و اگر آب را در 300 متر بالاتر از سطح دریا می جوشانید حداقل 2 دقیقه. بطور کلی اجازه دهید آب تا 10 دقیقه بجوشد تا اطمینان کافی از ضدعفونی شدن آن بدست آورید.(باز هم تاکید می کنم که جوشاندن فقط توان از بین بردن باکتری ها را دارد و به هیچ وجه تاثیری روی آلاینده های شیمیایی ندارد.)

وقتی آب غیر آشامیدنی و آلوده را می نوشید ممکن است دچار عارضه و بیماریهای مختلفی شوید. حداقل این است که خیلی از میکروبهای مضر را وارد بدنتان خواهید کرد به عنوان مثال ممکن است گرفتار امراض و بیماریهای زیر شوید.

– اسهال خونی (اسهال شدید همراه با تب و خارج شدن خون با مدفوع)

– وبا و حصبه (علی رغم اینکه مایه کوبی شده باشید)

– وارد شدن انواع کرمها به بدن ( مخصوصا انواعی که در آبهای کثیف و آلوده مناطق گرمسیری زیست می کنند و یا انواع دیگر آنها که وارد خون انسان می شوند.)

هر آبی را که پیدا می کنید ولو اینکه گل آلود ، راکد و متعفن باشد قابل صاف کردن و استفاده خواهد بود به شرطی که مهارت و دانش کافی برای این کار را بدست آورید.

برگرفته از دوره های رزم انفرادی.

در مقالات آینده به مرور روش های تصفیه آب آموزش داده خواهد شد.

به هیچ وجه تا مهارت و دانش کافی را برای تصفیه و ضد عفونی آب بدست نیاوردید دست به آزمایش اینگونه مهارت ها نزنید . حتما دوره های لازم را بگزرانید و زیر نظر مربی با تجربه تمرین نمایید.

بخش اخطار سایت را مطالعه فرمایید.