مراقبت از مصدوم: در طول مسير مراقبت هاي ويژه در جهت حفظ سلامت مصدوم و اينكه آسيب مجددي به آن وارد نگردد الزامي است خصوصا در زمان عبور از محل هاي پر خطر.
حمايت هاي روانی: در طول مسير ارتباط برقرار كردن با مصدوم هوشيار لازم مي باشد و حفظ سطح هوشياري و اعلام اقداماتي كه براي آن انجام مي گيرد مي تواند در روحيه مصدوم مفيد باشد .
رعايت اصول ايمنی برای مصدوم و خود: انجام اقدامات مورد نياز در جهت حفظ ايمني براي مصدوم و خود امدادگر الزامي است مانند كلاه ايمني، عينك، ماسك براي خود و مصدوم، حفظ تعادل مصدوم بر روي وسيله حمل، عدم فشار بر روي ستون مهره ها و...
انتخاب مسير مناسب و عبور از موانع: رعايت اصولي كه با كمترين خطر مصدوم منتقل گردد را با انتخاب مناسب مسير و نكات لازم در خصوص عبور از معابر پر خطر كه قيد گرديد را مد نظر قرار دهيم.
نحوه گرفتن وسيله حمل توسط افراد: با توجه به فراز و نشيب هاي طول مسير، رعايت حفظ فاصله امدادگران با هم جهت ايمني مصدوم بر روي وسيله حمل الزامي است و اينكه در چه مواقعي حمل چهار نفره به حمل سه نفره و يا حمل سه نفره به حمل دو نفره و نحوه قرار گيري امدادگران در مسير سخت و ... از موضوعات مهم مي باشد.
انتقال تجهيزات امدادي به همراه بيمار: در طول مسير انتقال مصدوم همراه داشتن تجهيزات امدادي خود مانند كيف امدادي و ساير تجهيزات الزامي مي باشد. امدادگران نبايد در زمان حمل كيف امدادي خود را بر روي بدن مصدوم قرار دهند.
كنترل علائم حياتی مصدوم در طول مسير: در طول مسير با توجه به سطح هوشياري مصدوم بايد نسبت به كنترل علائم حياتي به دفعات اقدام كرد مصدومين پايدار و مصدومين نا پايدار مي توانند در دفعات كنترل علائم متفاوت باشد.